Share Tweet

Trys įvarčiai į „Be1 NFA” vartus lėmė kelialapį į trečiąjį taurės etapą

Hegelmann LFF taurės antrajame etape mėlynai balti pranoko Kauno „Be1 NFA” vienuolikę ir toliau tęsią žygį šiose varžybose. Andriaus Skerlos auklėtiniai rezultatu 3:0 įveikė varžovus po tikslių Salifo Cisse, Tzlilo Nehemya ir Thompsono Gavi įvarčių.

Dvikovą prieš Optibet Pirmoje lygoje žaidžiančius varžovus FC Hegelmann pradėjo aktyviai. Jau 3-ą minutę galėjo pasižymėti Ignas Kružikas, tačiau puolėjo smūgis skriejo šalia vartų.

Kiek vėliau savo pirmąją progą turėjo ir jaunieji „Be1 NFA” futbolininkai, tačiau su jų bandymu puikiai susitvarkė pirmą kartą šiame sezono vartus stojęs ginti brazilas Rodrigo Josviakis.

40 minutę japono Misaki Sato į baudos aikštelę atliktas perdavimas surado prancūzą Salifą Cisse, o šis meistriškai ant krūtinės susistabdęs kamuolį jį vėliau vienu lietimu efektingai nukreipė į vartus.

Po pertraukos sužaidus apie 7 minutes mėlynai balti padidino savo persvarą. Po kampinio Hugo Figuereido kaip ant lėkštutės padėjo kamuolį Tzlilui Nehemya, o šis šaltakraujiškai, vienu lietimu jį nukreipė į priešininkų vartų kamputį.

Dar po kelių akimirkų rezultatas tapo 3:0 mėlynai baltų naudai po nigeriečio Thompsono Gavi tikslaus smūgio.

63-ą minutę kamuolį puikiai pasitaisęs H. FIgueredo smūgiavo šalia kairiojo vartų virpsto, o 78-ą minutę tolimas serbo Lazaro Sajčičiaus smūgis sudrebino varžovų vartų dešinįjį virpstą.

Dvikovos pabaigoje puikią progą antrą kartą pasižymėti turėjo Th. Gavi, tačiau jo smūgį atrėmė vartininkas.

„Hegelmann“ žengė į kitą taurės etapą, kuriame gegužės 25 dieną, 14 val. sostinėje susikaus su partneriu klubu – BFA.

Partneriai, kuriais didžiuojamės